Calendar
| Welcome |
|
|
Welcome to .
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today! |
| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
teja Pocetnik

Pridružio: 02 Okt 2007 Poruke: 44
|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 9:35 am Naslov: Dolazi zima... |
|
|
... duga i hladna... Hoćemo i ove da preskačemo promrzle štence i mačiće po parkićima i haustorima?! Aj da ih malko sklonimo, bar privremeno, sa ulice? Elem, ljudi iz NOA-e se razbiše od skupljanja i udomljavanja, ako hoćete da im pomognete volontirajte na nekom od njihovih štandova, udomite psa ili mačku makar stvarno samo privremeno, pomozite da se steriliše, čipuje i probajte da joj nadjete dom. Ako baš i ne uspete u ovom poslednjem, vratite životinju na ulicu i opet ste uradili veliku stvar. Pomogli ste joj da prezimi zimu i pobrinuli se da ne ostavi za sobom poroda koji će da trpi i ispašta naš (ljudski) nemar, ravnodušnost, zlobu...
Ko je za akciju a treba mu društvo, pomoć, koordinator Wink , slobodno neka me traži na 065 2323 007, 064 6154 279, 011 3033 77, ili me kontaktira na tejamia@wildmail.com, teodora@emerton.biz, pmBK,...
Hvala & lep pozdrav svima, _________________ Teja, Riči & prasići
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BeFrise ****************

Pridružio: 25 Sep 2007 Poruke: 362 Lokacija: Beograd-Srbija
|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 9:59 am Naslov: |
|
|
| Tejo ja mogu da budem na standu svake subote ili nedelje. Imam i granulice spremljene za lutalice, kao i neke potrepstine i sitnice.
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
teja Pocetnik

|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 11:08 am Naslov: |
|
|
Ej, super !!! Odmah zovi Dejana - 064 397 0066 i dogovori se sa njim za štand. Mislim da je za ovaj vikend planirao i Trg Nikole Pašića a tu mogu da te obilazim, donosim ti kafe i kolačiće i sl. ... Ja, na žalost, ne bih trebalo da čučim po štandovima (konačno i ja počeh da slušam lekare) al sam videla šta i kako klinci iz NOA-e rade, primila se ko majmun i rešila da im pomognem kako znam i umem  _________________ Teja, Riči & prasići
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
MINAbg -----------------------

Pridružio: 28 Sep 2007 Poruke: 159 Lokacija: beograd
|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 1:46 pm Naslov: |
|
|
ja odgovoril ana istoj ovoj temi al na drugom mestu..?! _________________ MINA zauvek ces ostati moje cudo-moje sve!!
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BeFrise ****************

|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 9:32 pm Naslov: |
|
|
| Javicu se Jovani, pa da zajedno volontiramo...
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
teja Pocetnik

|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 10:29 pm Naslov: |
|
|
| MINAbg :: |
| ja odgovoril ana istoj ovoj temi al na drugom mestu..?! |
To sam ja bezobrazno postavila temu na više mesta ... _________________ Teja, Riči & prasići
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
BeFrise ****************

|
Poslao: Čet Nov 01, 2007 10:31 pm Naslov: |
|
|
| Neka si! Imas od mene sva dopustenja kad su mali, napusteni u pitanju!
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
 Community Chest
|